KRETA BOEKEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 839 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kreta Boekel. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 21:23 Verkeerde bestelling in plaats van 2 cola 1 chocomelk maar eten was uitstekend dan altijd
29 jan 2023 om 16:19 weer helemaal perfect
22 jan 2023 om 19:23 Goede porties.
6 jan 2023 om 12:40 De friet was kei hard en in heel oud vet gebakken niet lekker !!!!
28 dec 2022 om 21:24 Eten kwam anderhalf uur telaat en was half koud
28 dec 2022 om 21:12 Bevestiging per sms mogen ontvangen van 40 minuten uiteindelijk na 60 minuten gebeld en werd er na 75 minuten geleverd. Eten was gelukkig wel erg lekker
22 dec 2022 om 22:43 Heerlijk eten en aardig personeel. En heel good service dankjewel Kreta
18 dec 2022 om 21:06 Slechte bezorging duurde heel lang probeer je contact op te nemen met ze krijg je niemand te pakken komt het eten eindelijk na bijna 2 uur is het koud en niet te eten
7 dec 2022 om 15:31 Twee en half uur kunnen wachten op me eten.. Drnaast was de patat koud en de kip veeeeeeel te heet en wij houden van pittig maar deze x was het gewoon niet te eten erg jammer
29 nov 2022 om 21:59 Goei spul da doner
27 nov 2022 om 19:34 Snelle bezorgtijd, aardige bezorger (hij wachtte zelfs met het pakken van de tassen totdat ik buiten was) en lekker eten.
6 nov 2022 om 10:00 het was weer perfect, kei lekker, snel bezorgd, vriendelijk, en niets vergeten. kreta is aan te bevelen!.